Locatie Leersum

Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug

Waardige plek voor afscheid

Bij Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug, locatie Leersum, is alles aanwezig om op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare. Ervaar rust en betrokkenheid in een fijne omgeving. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van het bos op de Nieuwe Algemene Begraafplaats van Leersum en beschikt over een mooie aula. Voor een afscheidsbijeenkomst, opbaring of condoleance zijn diverse mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ervaar rust en betrokkenheid

Het uitvaartcentrum beschikt in Leersum over een mooie aula met 90 zitplaatsen. In de hal is ruimte voor ongeveer 25 staanplaatsen. Het geluid is ook in de hal goed te volgen vanwege een extra speaker. In de aula is gekozen voor warme, neutrale kleuren en materialen. Wanneer het een kleiner gezelschap betreft, kunnen we door te kiezen voor een andere opstelling een intiem karakter realiseren.

Faciliteiten

Beeld en geluid
In de aula is een geluidsinstallatie aanwezig. Er staat een elektrisch orgel/piano. Ook is een groot (verrijdbaar) tv-scherm aanwezig. Indien gewenst kunnen we ook een geluidsopname van de plechtigheid verzorgen.

Catering
Wij verzorgen graag de volledige catering voor u. Ons personeel is goed opgeleid, ervaren en bekend met de gebruiken en protocollen. Het aanbod qua catering varieert van een kop koffie of thee met een koekje tot een geheel verzorgde lunch of een borrel met (luxe) hapjes. We denken graag met u mee. Samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan uw wensen.

Opbaarruimtes

Rust en privacy is in de bijzondere periode van afscheid nemen heel belangrijk. In ons uitvaartcentrum in Leersum beschikken wij over sfeervolle 24-uurs kamers. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag -in alle rust- toegang. Gedurende de opbaarperiode kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. De 24-uurs kamer kan worden ingericht met persoonlijke spullen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen om afscheid te nemen van uw dierbare. Een van onze medewerkers ontvangt u dan gastvrij. Ook dan heeft u alle rust en tijd om bij uw dierbare te zijn.

Openingstijden

Maandag 8:00 – 22:00 uur
Dinsdag 8:00 – 22:00 uur
Woensdag 8:00 – 22:00 uur
Donderdag 8:00 – 22:00 uur
Vrijdag 8:00 – 22:00 uur
Zondag 8:00 – 22:00 uur
Bereikbaar 24/7
  Bel ons via 0343 – 234 600
Neem contact met ons op