Locatie Maarn

Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug

Intieme plek voor afscheid

Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug, locatie Maarn, biedt u een intieme plek om afscheid te nemen van uw dierbare. Ervaar rust en betrokkenheid in ons uitvaartcentrum op de begraafplaats in Maarn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ervaar rust en betrokkenheid

Sinds november 2020 is Van Krimpen-Statema uitvaartzorg eigenaar van deze locatie. De aula is helemaal opgeknapt. In de aula is gekozen voor warme, neutrale kleuren en materialen. Voor een afscheidsbijeenkomst, opbaring of condoleance zijn diverse mogelijkheden. Het uitvaartcentrum beschikt in Maarn over een aula met 70 zitplaatsen. De aula kan gebruikt worden voor zowel een uitvaartplechtigheid als een condoleance. Wanneer het een kleiner gezelschap betreft, kunnen we door te kiezen voor een andere opstelling een intiem karakter realiseren.

Faciliteiten

Beeld en geluid
In de aula is een geluidsinstallatie aanwezig. Indien gewenst kan voor een groot (verrijdbaar) tv-scherm en een elektrisch orgel / piano gezorgd worden. We kunnen ook een geluidsopname van de plechtigheid verzorgen.

Catering
Wij verzorgen graag de volledige catering voor u. Ons personeel is goed opgeleid, ervaren en bekend met de gebruiken en protocollen. Het aanbod qua catering varieert van een kop koffie of thee met een koekje tot een geheel verzorgde lunch of een borrel met (luxe) hapjes. We denken graag met u mee. Samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan uw wensen.

Opbaarruimtes

Rust en privacy is in de bijzondere periode van afscheid nemen heel belangrijk. In ons uitvaartcentrum in Maarn beschikken wij over een sfeervolle 24-uurs kamer. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag -in alle rust- toegang. Gedurende de opbaarperiode kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. De 24-uurs kamer kan worden ingericht met persoonlijke spullen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen om afscheid te nemen van uw dierbare. Een van onze medewerkers ontvangt u dan gastvrij. Ook dan heeft u alle rust en tijd om bij uw dierbare te zijn.

Openingstijden

Maandag 8:00 – 22:00 uur
Dinsdag 8:00 – 22:00 uur
Woensdag 8:00 – 22:00 uur
Donderdag 8:00 – 22:00 uur
Vrijdag 8:00 – 22:00 uur
Zondag 8:00 – 22:00 uur
Bereikbaar 24/7
  Bel ons via 0343 – 234 600
Neem contact met ons op