Over ons

Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug

Wij helpen u graag

Bij het overlijden van een dierbare komt veel op u af. Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug biedt u in Leersum en Maarn voor deze periode een rustige, sfeervolle plek. Alles is hier aanwezig om op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare. Ervaar rust en betrokkenheid in een fijne omgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Aan de rand van het bos

Onze uitvaartcentra liggen op de begraafplaatsen in Leersum en Maarn. In 2016 is het uitvaartcentrum in Leersum grondig gerenoveerd. En in 2021 is de aula in Maarn opgeknapt. We hebben hierbij ook een sfeervolle 24-uurs kamer gerealiseerd.  Op beide locaties bieden we voor een afscheidsbijeenkomst, opbaring of condoleance diverse mogelijkheden.

Van Krimpen-Statema uitvaartzorg

Eigenaar van het Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug in Leersum en Maarn is Van Krimpen-Statema uitvaartzorg. Het team is inmiddels vele jaren werkzaam in de regio Midden-Nederland en heeft ruime ervaring in het begeleiden van uitvaarten.

Van Krimpen-Statema uitvaartzorg onderscheidt zich onder meer door intensieve en professionele begeleiding, transparante kostenbegroting en betrokkenheid van (klein)kinderen bij de uitvaart.

Voor gebruik van het uitvaartcentrum kunt u rechtstreeks contact opnemen met Van Krimpen-Statema uitvaartzorg (tel. 0343 – 234 600). Uiteraard kan dit contact ook via uw uitvaartbegeleider lopen.

Neem contact met ons op